Karaciğerindeki kanseri hamilelik sanıcısı sanan anne hayatını kaybetti

İlk bebeğini kucağına aldıktan 10 hafta sonra hayatını kaybeden annenin karaciğerindeki kanser nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Karaciğerindeki kanseri hamilelik sanıcısı sanan anne hayatını kaybetti

Çocukluk aşkı olan kadınla evlenen ve bu evlilikten bir de çocuğu olan adamın mutluluğu 10 hafta sürdü.

İlk çocuklarını kucaklarına alan Laurel Cohen (38) ve Dave Cohen (40) çifti doğumdan kısa bir süre sonra ölüm haberi ile sarsıldı.

Hamilelik döneminde yoğun acılar çeken ve bu nedenle defalarca kontrole giden kadına bu ağrıların hamilelikten kaynaklandığı söylendi. Bunun üzerine İngiliz aile Londra'daki Royal Free hastanesinden ayrıldı.

Doğumdan sonra rutin taramaya giren kadının ve yeni doğan bebeğinin sağlıklı olduğu raporu verilmesi üzerine Cohen çifti beklenenden 5 hafta erken dünyaya gelen bebekleri ile evlerine döndü.

Doğum yaptıktan 10 hafta sonra hayatını kaybeden kadının ölüm sebebinin karaciğerini saran kolon kanseri olduğu ortaya çıktı. Kanserin belirtilerini doğum ağrısıyla karıştırılmasının faturasını hayatıyla ödeyen Laurel Cohen'in eşi Dave, saptanması son derece zor olan bu kanser türüne karşı farkındalığı artırmak için oğlu ile birlikte maraton koşularına katılıyor.

Yorum Gönder