Neden Estecenter?

Neden Estecenter?

En Son Teknoloji: Merkezimizde başta Meme Küçültme ve Meme Büyütme operasyonları başta olmak üzere, kişinin ihtiyacına bağlı olarak göğüs estetiği uygulamaları gerçekleştirmekteyiz. Operasyon sırasında en son teknoloji plastik cerrahi aletleri kullanılmaktadır.

Bu sayede operasyon hızlı bir şekilde tamamlanır. Operasyon sonrasında herhangi bir iz kalmaz ve en kısa sürede günlük yaşantınıza dönüş yapabilirsiniz.

Uzman Doktor Kadrosu: 1 plastik cerrahi profesörü, 2 plastik cerrahi uzmanı, 3 uzman doktor,2 pratisyen doktor, 2 anestezi uzmanı ve 100’den fazla sağlık personelimiz ile diğer kliniklerden farklıyız.

Estetik Ruhsatı Olan Hastanemiz: Estecenter Plastik Cerrahi Merkezi, Sağlık Bakanlığı mevzuatlarına uygun olarak A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi Belgesine sahiptir.

Ünlülerin En Fazla Tercih Ettiği Merkez: Sektöründe öncü ve itibar sahibi kurum olan Estecenter Plastik Cerrahi Merkezi, birçok ünlü kişinin de uğrağı olmaktadır. Edinilen güvenli referanslar sonucunda bizimle irtibata geçen ünlüler, operasyon sonuçlarından oldukça memnun kalmaktadır.

Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı: Göğüs estetiği operasyonlarında herhangi bir acı ve ağrı olmaması için tecrübeli anestezi uzmanlarımız ile en güncel anestezi yöntemlerini uyguluyoruz. Göğüs estetiği operasyonunun süresine bağlı olarak, anestezi uzmanımız ve plastik cerrahımız sizin için en uygun yöntemi tercih eder. Göğüs estetiği operasyonu yapılacak olan hasta, merkezimize geldiğinde anestezi uzmanımız tarafından gerekli tetkikler yapılır.

Göğüs estetiği uygulamalarında kişinin meme yapısına ve beklentisine uygun olarak meme küçültme, meme büyütme, meme dikleştirme gibi çeşitli uygulamalar gerçekleştirilebilir. Uzmanlarımızın tecrübesi ile operasyon sırasında ve sonrasında herhangi bir ağrı ya da acı hissetmezsiniz.

18 Yıllık Sektörel Tecrübe: Estetik alanında konusunda uzmanlaşmış doktorlarımız ve deneyimli akademik kadromuzla, tam teşekküllü hastane ortamında, donanımlı ameliyathanelerimiz, en son teknoloji ürünü ekipmanlarımız ile birlikte tam 18 yıldır hizmet vermekteyiz. Merkezimizde dünyanın en yeni cihazları ile, ekibimiz en ileri yöntemleri uygulamaktadır. Kullanılan en son teknoloji cihazlar ile başarılı operasyonlar gerçekleştirip, sağlık ve estetik sektörüne öncülük ekmekteyiz.

Yorum Gönder