Kimler göğüs estetiği yaptırabilir?

Kimler göğüs estetiği yaptırabilir?

Kimler göğüs estetiği yaptırabilir? - 18 yaşını geçmiş, göğüs gelişimini tamamlamış ve meme ameliyatı olmasında tıbbi olarak herhangi bir sakınca görülmeyen herkes göğüs estetiği yaptırabilir.

Göğüs Estetiği: İstanbul Beşiktaş'ta ki plastik cerrahi merkezimizde alanında uzman doktor kadromuz ve modern gelişmiş teknolojik cihazlarımız ile dünyanın dört bir yanından gelip göğüs estetiği yaptıran danışanarımızı hayallerindeki mükemmel görünüme sahip olmalarını sağladık.

Operasyonun riski var mıdır?

Göğüs estetiği operasyonlarında en güncel yöntemleri ve son teknoloji cihazları kullanan, alanında uzman ve tecrübeli plastik cerrahlarımız ameliyatı en risksiz şekilde gerçekleştireceklerdir.

Göğüs estetiği fiyatları ne kadardır?

Göğüs estetiği fiyatları kişinin ihtiyacına ve uygulanacak operasyonun çeşidine göre değişir. Operasyonun yapılacağı hastanenin steril ve donanımlı olması, cerrahın alanında uzman ve tecrübeli olması, kullanılan cihazların son teknoloji olması operasyonun fiyatını arttıracaktır.

Operasyon sonrası süreç nasıldır?

Operasyondan sonra ilk 5 gün kol ağrısı görülebilir. İlk 1 hafta ani ve sert hareketler yapılmamalı, ağır kaldırılmamalıdır. Operasyondan sonra ilk 10 gün sigara ve alkol kullanılmamalıdır. İlk 2 hafta araba kullanılmamalı ve sırt üstü yatılmalıdır. Spora başlamak için ise yaklaşık 1 ay beklenilmelidir.

Operasyon süresi ne kadardır?

Göğüs estetiği operasyonları ağrısız ve kolay gerçekleştirilen operasyonlar olup, ameliyat süresi 1 ila 3 saat arasında değişiklik gösterebilir. Operasyon öncesinde uygulanan genel anestezi yöntemi ile operasyon sırasında herhangi bir ağrı ya da acı hissedilmez.

Göğüs estetiği operasyonları kalıcı mıdır?

Göğüs estetiği operasyonları uzun vadede kalıcı operasyonlardır. Meme büyütmede kullanılan protezler zarar görmez. Doğum ve yaşlanma gibi sebeplerden ötürü göğüs şekli değişebilmektedir.

İyileşme süresi nedir?

Göğüs estetiği operasyonları sonrasında müşahede altında kalmak için 1 gece yeterlidir. Kişi operasyondan sonra ilk hafta günlük hayatına ve işine geri dönebilir. Operasyon sonrasında 4-6 hafta sporcu sutyeni kullanılmalıdır.

Göğüs estetiği operasyonu süt kanallarına zarar verir mi?

Meme büyütme operasyonları sırasında kullanılan protez göğüs dokusunun altına yerleştirilir. Meme küçültme operasyonlarında ise göğüs dokusunun bir kısmı alınırken, süt bezlerine zarar verilmez. Süt kanalları kapanmaz ve operasyon sonrasında emzirilebilir.

Operasyondan sonra iz kalır mı?

Göğüs estetiği operasyonlarında meme başının kahverengi bölümünün ciltle birleşim yeri ya da koltukaltı çizgisinden kesi açılır. Kesi uzunluğu 3-5 cm arasındadır ve operasyona göre değişebilir. Açılan kesiler küçük olduğundan ve katlantı bölgelerinden açıldığından, izler kısa sürede kaybolacaktır.

Meme büyütme sırasında kullanılan protezler kanseri tetikler mi?

Meme büyütme estetiğinde kullanılan silikon ve protezler İlaç ve Gıda Dairesi onaylı olup kullanımı son derece güvenlidir. Günümüzde kullanılan protezler kansere ve herhangi başka bir hastalığa neden olmaz.

Yorum Gönder