Kışın Yapabileceğin 5 Spor Etkinliği

Kışın Yapabileceğin 5 Spor Etkinliği

Kışın diğer ismi, bahar ve yaza hazırlanma mevsimi olsun mu? Olabilir bizce.. Zira kışın, bahar ve yaz için hazırlanmak mevzusunda bolca zamanımız oluyor. Baharda tabiatın uyanışına ve yazın tatile hazırlanmak için hoş bir fikir, değil mi? Mevzunun şakası bir yana..

Dört mevsim sporla iç içe olmak, kendi vücudumuza yatırım yapmak en hoş şey. Kış geldiği için spor açısından kısıtlandığınızı düşünmeyin. Kısalan günler sizi yıldırmasın. Kışın spor yapmanıza mani olan tüm düşüncelere veda edin ve kararınızı verin.

Spora başlayacağım ve kış boyu sporla iç içe olacağım diyorsanız, biz de kışın yapabileceğiniz 5 spor etkinliğini sizinle paylaşmaktan mutluluk dinleriz.

Üstelik kışın spor yapmak, cilt ve saç sıhhatiniz, bağışıklık sisteminiz, beden ve ruh sıhhatiniz için çok iyi. Hadi kış sporlarını yazalım...

1. Konutta Spor Zamanı

Spor salonuna gidecek zamanınız olmayabilir. Kısalan günler spor yapma fırsatınızı elinizden almasın. Kış süresince haftada iki ya da üç kere konutta spor yapabilirsiniz. Spor yapmanıza destekçi olacak bir uygulama indirin ve uygulamanın direktiflerini takip edin. Konutta yürüyüş, konutta pilates ya da konutta yoga olabilir bu. Siz yeterki karar verin ve başlayın. Konutta spor yapabilirsiniz.

2. Dans Dans Dans!

Dans etmek hem bir hobi hem de spordur. Kış süresince beğendiğiniz bir dans için kursa gidebilirsiniz. Oryantal, zumba, swing, hiphop, jazz dansaları ve pole dance şahane alternatifler olacaktır. Kışın, spor ismine dans edecekseniz, dostlarınızı da bu faalliğe dahil edin. Beraber dans edin ve dansın tadını çıkarın. Ve sonra yaz boyu dans ve cümbüşün tadını çıkarmak daha hoş olsun!

3. Spor Salonuna Kış Üyeliği

Spor salonuna gitmek, insanın iç disiplinini çok iyi yardımlar. Sabah erkenden ya da akşam iş/mektep çıkışı spora zaman ayırmak, kendinize zaman ayırmak ve kendinize itina göstermek anlamına kazanç. Kendinize, vücudunuza ve sıhhatinize gösterdiğiniz itina için günde muhakkak bir zamanı spora ayırmak için yakın bir salona üye olun. Spor salonlarında spor öğretmenleri ile çalışıp, çalışmanızın faalliğini artırabilirsiniz. Üstelik, salonların grup dersi etkinliklerinden de faydalanabilirsiniz. Spor salonunda lüzumunuz olan pek çok şey, Penti’nin koleksiyonunda.

4. Yüzmek Yaza Özgü Değildir

Yüzmek deyince, herkesin usuna yazın denizde yüzmek geliyor değil mi? Peki havuzlar boş mu kalsın? Kalmasın! Yüzmek, kışları vücudunuz için yapabileceğiniz en aktif sporlardan birisi. Üstelik yaza, denize ve tekneye hazır olmak için ideal. Kış günü yüzücü mayosunu nereden bulacağım diye tasa edenler buraya tıklasınlar... Aradığınız mayo Penti’de!

5. Yoga mı Pilates mi?

Yoga mı yoksa pilates mi size daha uygun? Karar vermekte zorlandığınız için hala bir sınıfa kaydetmediniz mi? O zaman kararınızı azıcık basitleştirelim: Yoga, içten dışa sıhhat ve rahatlık için iyi bir tercih. Pilates ile vücudu çok iyi şekillendirir. Hangisine gereksiniminiz var? Hangisine gideceğinize karar vermek yerine, hangisinin sağlayacağı yarara gereksiniminiz olduğunu düşün ve kararı buna göre verin.

Kışın spor yaparken, sizi destekleyecek tüm giyim ve aksesuarlarla buradayız. Mağazalarda ya da internette.. Penti'ye erişmek çok basit.

Yorum Gönder