Kampüs Makyajının Gizemleri

Kampüs Makyajının Gizemleri

Kampüs Makyajının Gizemleri - Okullar açılalı çok oldu! Hatta sınav günleri yanaşıyor. Sınavlar başlamadan azıcık moral hiç makûs olmaz... Kampüsün en iyi ve en moda makyajını kim yapıyor? O neden sen olmayasın? Sezonun en moda makyaj çizgilerini takip ettik, bunları kampüse uyarladık.

Senin için kampüs makyajı konusunu inceledik ve yazmaya karar verdik. Kampüs makyajı konusunda soru işaretleri, trendler ve en iyi teklifler burada!

Kampüsün En Hoş Makyajına Hazır mısın?

Eğitim Şart!

Bu başlığımızı iki değişik açıdan açıklayabilirsin. İlk olarak, mektep eğitim öğretim yeri. Haliyle makyaj mevzusunda da yaklaşım bu atmosfere uyarsa fena olmaz. Etraftaki öbür ayrıntılardan daha fazla dikkat sürükleyen ya da seni ifade etmeyen bir makyaj çok iyi olmayacaktır. Makyaj, imajının bir parçası, onu koru.

Kampüs Makyajının Gizemleri

Başlıkla alakalı öbür bakış açısı ise, makyaj mevzusunda eğitimin olmazsa olmaz olduğu reeli. Makyaja yeni yeni ısınıyorsan, öğrenen birilerinden ya da videolardan bolca yardım alabilirsin. Makyaj fırçaları, hangi mahsulün nasıl kullanıldığı, doğru renk ve karışımı ve eşi ayrıntılara henüz dominant değilsen bilmeni öneri ederiz. Nereden bileceğim dersen, gelecek yazıları takip et deriz.

Bu Senenin Makyaj Renkleri

Makyajı yapmaya renklerden başlayayım. Öncelikle, dumanlı gözlerin, eyelinerların ve canlı renklerin çok da moda olmadığını andırdırmakla lafa girelim. Bu sezonun moda olan makyaj renkleri, natürel deri renklerine uygulanan yumuşak ve pastel tonlar. Başka Bir Deyişle göz kapaklarınıza, tatlı bir tarçın rengine ya da huzurlu bir yeşil uygulayabilirsiniz. Renklerin yumuşak olmasına itina göstermeyi unutma.

Dudak Boyası ve allık mevzusunda da o daha önceki günlerdeki gibi katı bir renk kaideyi yok. Değişik renklerle uyumu tuttuysanız devam. Kampüs makyajının sadesi makbuldür demiştik. Ama öte yandan dudak boyası mevzusunda daha hür davranmak isteyenler varsa seçimlerine hürmet dinleriz.

Kontür Dünyasına Girmeyen Kalmasın!

Kontür yapmayı ne kadar erken ve süratli bilirseniz, o kadar iyi olur. Kontür makyajı, suratınızda gölge oyunları yaparak minik tefek hataları saklama sanatıdır, öğrenmeyen yoktur ama yazması bizden. Kontür paleti edinin ve sınamalara başlayın. Bazen yalnızca minik kontürler ve  bir dudak boyası tüm günü kurtarır. Demedi deme.

Acil Durum Kiti

Hepimizin, içinde onlarca makyaj malzemesi olan çantalarımız var. Hiç kullanmadıklarımız, hep kullandıklarımız ve olmazsa olmazlarımızla dolu olan o çantalar hepimizde var. Bu dev makyaj çantalarını yanında taşımak hiç basit olmasa gerek. Çanta yanında olmasa makyaj yapamayacak mısın? İşte bu olasılığı yok etme zamanı. Beş esas parça tanımla ve onları her zaman yanında yakala. Mesela kalemliğine sığdır ya da daha ufak bir çantaya. Her zaman el altında bulunsun.

Kampüs Makyajının Gizemleri

Makyaj günlük yaşamın bir parçası, bir aksesuar olarak görülebilir. Daha fazla aksesuar için seni Penti’ye götürebilir.

Yorum Gönder