Kışın Makyajın Nasıl Olmalı? - Ayrıntılı Bilgiler

Kışın Makyajın Nasıl Olmalı? - Ayrıntılı Bilgiler

Güz ve Kış yarıyılının trendleri podyumlardan caddelere taştı. Saç ve makyaj mevzularında neler var merak ediyorsunuz değil mi?

Şöyle hoş bir özet olsa da, güz – kış makyajının esas renklerini ve çizgilerini okusam diyorsanız, güzel geldiniz! Kışın makyajın nasıl olmalı, sualinin yanıtını arıyoruz. Gelin, sezon trendlerini beraber araştıralım.

Makyaja başlamadan önce..

Makyaj, yüzdeki tüm unsurlarla ilgili bir sanat çalışması gibi. Bir makyaj tarzı ve renkleri her yüze uymaz. Yüzünüzü ve çizgilerinizi iyi tanıyın. Sezonun çok popüler akımlardan birisi olan tabii kaşları da unutmayın. Kaşları ince ve keskin hatlarda tutmak artık trendi değil. Artık moda tabii bırakılmış kaşlar. Kaşlarınızı olabildiğince doğal görünümlerine bırakın. Sezonun en ses getiren trendlerinden birisi bu, aklınızda olsun.

Renkler gücünü göstersin!

Kış bu, hem kendisi, hem yüzü soğuk mevsim. Renklerle havayı biraz ısıtın. Elbette bir yaz makyajı kadar cıvıl cıvıl bir makyajdan söz etmiyoruz. Aslında söz ettiğimiz şey şu, kullandığınız rengin hakkını verin. Donuk ve keskin renkli bir dudak boyası, sual işaretlerine mahal bırakmayacak net renkte farlar seçenek edin. Allık ve highlighter ile ilgili da elinizi korkak alıştırmayın. Unutmayın, yalnızca önce çıkarmak istediğiniz bölümde renklerin gücünü gösterin. Çok fazla renk değil, yerinde ve doğru renk.

Derin bakışlar, çok derin.

Kış makyajının dikkat çeken ayrıntıları kuşkusuz ki gözlerde.. Gözlerinizde hangi renk farı seçenek edersiniz? Teklifimiz, derin maviler, koyu kırmızılar, pastel turuncular.. Renkleri doygun ve dolgun kullanın. Sözgelişi,  bir zamanlar moda olan dumanlı gözleri uygular gibi, renkli olanları da uygulayın.

Bir diğer far uygulama metodu de, gözün alt ve üst kapak hudutlarını tümüyle çerçevelemek olabilir. Gözleri ön tasarıya çıkaran çerçeveler..

Rujlar ve ruhlar..

Rujların ruhu olduğuna inanıyoruz, netlikle.. Yoksa dudaklarımızı nasıl karşı konulmaz hale getirirlerdi? Geçen sezonun donuk dudak boyası modası geçmedi, hız kesmeden devam ediyor hem de.. Mat rujlar biraz daha bizimle. Ama onlara eşlik eden bir de arkadaşları var. Onlar da parlak rujlar. Parlak ve ayna tesiri yaratan rujlar sezonun gözdeleri arasında.

Ombre gözler, ombre dudaklar..

Ombreler saçlar, tırnaklar ve dudaklardan sonra gözlere de geldi. Sezonun ombre modasındaki farklıktan kısaca söz edelim. Bu sezon ombreler, dıştan içe doğru değil; içten dışa doğru açılıyor. Ufak bir ayrıntı. Uygulaması size kalmış.

Kız makyajının ayrıntıları böyle. Bizi takip edin ve trendlerden haberdar olun.

Yorum Gönder